Werken bij Mijnders Transport - Mijnders as employer
 

J.L.Mijnders is marktleider op het gebied van vervoer van tank- en boxcontainers binnen geheel Europa. Het bedrijf telt 120 medewerkers, het hoofdkantoor is gevestigd in Melissant (ZH).

 

Kwaliteit is mensenwerk

Onze service wordt bepaald door de inzet die onze mensen leveren. Wij zijn trots op de reputatie die wij mede door het enthousiasme van ons personeel hebben opgebouwd. Wij vinden dan ook dat van een ieder die ons team komt versterken mag worden verwacht dat hij of zij zich op een kwalitatief hoogwaardige wijze kan en wil inzetten voor ons bedrijf. Wij zijn een familiebedijf met oog voor talent en vinden dat dat talent ook overeenkomstig mag worden beloond.

Samen werken aan succes

Onze bedrijfcultuur is informeel. Wij hebben een no-nonsense kijk op business en ontwikkelingen. Wij willen toekomstige medewerkers ruimschoots in de gelegenheid stellen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen in hun functie. Wij beseffen ons terdege dat dit op termijn het beste is voor zowel kandidaat als werkgever.

Opleiding en training

Kwaliteit en veiligheid komen bij ons op de eerste plaats. Hiertoe ontvangen onze werknemers periodiek ADR-opleidingen en "Behaviour Based Safety"-trainingen. De ervaring is dat deze trainingen nu net het verschil maken tussen een gemiddelde chauffeur en een goede.Het valt niet te ontkennen dat, sinds we met deze trainingen zijn gestart, het aantal ongevallen, incidenten en klachten flink is gedaald.

Carriere

J.L.Mijnders probeert werk en capaciteiten van de individuele werknemer op elkaar af te stemmen. Iedereen heeft bij ons goede kansen en goede vooruitzichten, op voorwaarde dat er wederzijds sprake is van goede wil en respect.

Voor een overzicht van de momenteel opstaande vacatures, klikt u hier.